Aanbieding!

Spelboekje Into The Box

 7,95

Bij Into The Box staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle spelers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin de vragen en opdrachten. Die leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die uw team ontdekt de juiste? Gaat de kluis inderdaad open? En zo ja, wat zit erin?

Beschikbaar in het Nederlands
Geschikt voor Nederland en Vlaanderen
Bijvoorbeeld als: Familiefeestje, vriendenuitje, bedrijfsuitje.

Bestel voor iedere deelnemer een spelboekje. 1 Box is inbegrepen in de prijs.

Wissen

Artikelnummer ITBNL Categorieën , ,


Deel
Beschrijving
 • Deze Mystery Quiz is perfect om te spelen als groepsactiviteit met familie, vrienden of collega´s;
 • Een entertainende Kluiskraakquiz voor thuis, restaurant of eigen locatie;
 • De prijs bedraagt €7,95 per spelboekje p.p. 
 • Inbegrepen één Kluis met cijferslot t.w.v. €29.50
 • Voor groepen van 4 tot 100 personen;
 • Iedere deelnemer krijgt zijn/haar eigen spelboekje;
 • Spelregels ontvangt u per mail bij uw aankoopbevestiging;
 • Tevens ontvangt u een leuke uitnodiging waarmee u uw medespelers op passende wijze kunt uitnodigen;
 • Spelbegeleiding is niet nodig;
 • Organisator kan het spel gewoon meespelen;
 • Tijdsduur is gemiddeld 2 uur, exclusief dineren en pauzes;
 • Indien gewenst te combineren met een diner, hapjes of bijvoorbeeld High Tea;

Tijdens het spel Into The Box staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle spelers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin de vragen en opdrachten. Die leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die uw team ontdekt de juiste? Gaat de kluis inderdaad open? En zo ja, wat zit erin?

Buitenaards entertainment

“Unit Experiment Alien” vormt het verhaal van Into The Box. Wetenschapper Frank Bij de Pinken laat na zijn dood een mysterieuze box met een cijferslot achter. In een bijgaande brief vertelt hij dat er opzienbarend nieuws over buitenaards leven in zit. De enige manier om achter de code van het slot te komen, is door een quiz te spelen. Behalve populair wetenschappelijke vragen krijgen de spelers ook vragen en opdrachten over sport, cultuur en showbusiness.

Op de één of andere manier is Bij de Pinken vooral gefascineerd door het laatste. Volgens hem is er een bizarre link tussen buitenaards leven en entertainment. Vreemd… De enige manier om er precies achter te komen wat hij daar mee bedoelt, is de quiz zo goed mogelijk te spelen en de combinatie te ontcijferen.

Spel wijst zichzelf

Bij Into The Box wijzen de regels zichzelf, daar heeft Bij de Pinken wel voor gezorgd, dus er is geen spelbegeleiding voor nodig. Het spel kan met ieder denkbaar aantal spelers gespeeld worden. Vorm zelf teams en ga de strijd aan met elkaar! Met de Into The Box quiz bent u al verzekerd van zo´n anderhalf á twee uur competitie, humor en interactie. Maar het openen van de kluis, of niet, is natuurlijk het hoogtepunt! Is de code gekraakt en zo ja, wat zit er in de box? De speler met de meeste juiste antwoorden mag de box plus inhoud houden. Er is een kleine kans dat u een box treft met een extra prijsje erin voor de individuele winnaar. Dubbel spannend!

Waar kan ik dit spel spelen?

 • “Into The Box” kan thuis of in een eigen locatie worden gespeeld.
 • Of organiseer je eigen Dinner Party in een gezellig restaurant bij jou in de buurt. Het beste is het dan wel om even te vragen om een aparte ruimte of een rustig hoekje.
 • Dit spel kan helaas niet worden gereserveerd in onze vaste restaurants.
Extra informatie
Taal van het spel

Nederlands

Duur

Max 2 uur

Minimale groepsgrootte

4 personen

Maximale groepsgrootte

250 personen

Privacy Preference Center